Reteaua de sanatate Regina Maria a investit trei milioane de euro in extinderea Ponderas Academic Hospital, marind pana acum suprafata si capacitatea spitalului cu aproximativ 40%. In martie, operatorul de servicii medicale private a anuntat ca a preluat spitalul Ponderas.

La inceputul acestui an, Ponderas Academic Hospital avea o suprafata de 9.000 mp, 141 de paturi si 8 sali de operatie. In prezent, in urma primei etape de extindere a spitalului, Ponderas a ajuns la o suprafata de 12.500 mp, 200 de paturi si 12 sali de operatie. In plus,spitalul mai dispune de un departament de primiri urgente disponibil 24/7, iar numarul de cabinete medicale a crescut de la 35 la 45.

”Alaturi de prof. dr. Catalin Copaescu, avem un plan strategic bine pus la punct, prin care dorim sa transformam Ponderas intr-un spital de referinta pe plan european. Consolidam ceea ce prof. dr. Copaescu si echipa sa au construit in ultimii 5 ani si venim cu know-how-ul necesar pentru a creste si mai mult capacitatea spitalului si expertiza echipelor medicale. Pana acum, am investit 3 milioane de euro in dezvoltarea Ponderas Academic Hospital”, sustine Fady Chreih, CEO al Retelei de sanatate Regina Maria.

Pe langa specialitatile medicale existente in Ponderas, ca urmare a extinderii, se adauga noi servicii medicale: departament de primiri urgente deschis nonstop, cu 8 linii de garda, centre ultra-specializate de chirurgie ortopedica si neurochirurgie spinala, oncologie, chirurgia sanului, chirurgie endocrina si gastroenterologie. Ponderas Academic Hospital detine primul centru de training medical din tara, cu sali de operatii si antrenament integrate digital, avand la dispozitie sisteme audio-video de transmisie live Full HD 3D din salile de operatie in salile de curs.

In martie 2016, reteaua privata Regina Maria a semnat un parteneriat de 15 milioane de euro pentru dezvoltarea primului spital privat generalist din Cluj-Napoca, aceasta fiind cea mai mare investitie a Retelei de sanatate din afara Bucurestiului. Proiectul urmeaza a fi finalizat in 2017.

In luna aprilie a acestui an, operatorul de servicii medicale private a preluat Centrul Medical Helios din Craiova, unitate medicala privata cu o cifra de afaceri de peste 800.000 euro in 2015. Preluarea a fost urmata de deschiderea unui centru modern de imagistica, cu RMN, in valoare de 1 milion euro, iar in mai, Regina Maria a preluat centrele medicale Dr. Grigoras din Timisoara.

In plus, in iunie, Regina Maria a inaugurat cea de-a doua policlinica din Pitesti, in urma unei investitii de 700.000 euro, iar in luna august, primul Campus Medical Regina Maria din Targu Mures, in urma unei investitii de 1,7 milioane de euro.

Reteaua de sanatate Regina Maria este una dintre cele mai extinse retele de servicii medicale private din Romania, cu peste 3.000 de angajati si colaboratori, in cele 22 de locatii proprii din Bucuresti si din tara. Compania deserveste peste 1,2 milioane de pacienti retail si are un portofoliu de aproximativ 300.000 de abonamente corporate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri