“Ce calitati trebuie sa indeplinesc pentru a deveni un manager puternic si de calitate?” O intrebare citita pe buzele tot mai multor tineri visatori si ambitiosi, care si-au stabilit deja drumul pe care vor sa il parcurga pana la succes.

Cum iti dai seama daca te-ai nascut ca sa ocupi aceasta functie sau ce trebuie sa schimbi/sa imbunatatesti la tine ca sa ajungi acolo unde ti-ai propus?

Am putea spune ca deja am mentionat trei calitati in fraza de mai sus: -vizionar, ambitios si organizat. Vizionar - insemnand sa aiba intotdeauna scopuri pentru care lupta si reuseste sa le atinga; ambitios – insemnand sa caute intotdeauna solutii si raspunsuri, sa intre pe geam atunci cand o usa ii este inchisa, dar sa stie cand e cazul sa se opreasca; organizat – insemnand sa pastreze o agenda in care nu uita sa noteze in fiecare zi ce are de facut (chiar si ce nu este legat de munca), sa faca liste cu prioritati si sa noteze plusurile si minusurile fiecarei zile.

Un viitor tanar de succes este recunoscut dupa puterea de caracter, determinarea, rabdarea si profesionalismul necesar pentru a fi manager.
Un tanar manager este cel care are grija de felul in care arata si se imbraca, miroase frumos si poarta ceas, dar stie ca nu aspectul fizic si codul vestimentar sunt cu adevarat importante, ci seriozitatea si competentele profesionale sunt cele care te ajuta sa fi cu un pas inaintea tuturor.
Il recunosti dupa o intalnire de la care pleci si te simti incarcat cu energie pozitiva si incredere, pentru ca un tanar care viseaza sa lucreze intr-o echipa si sa coordoneze una va vorbi intotdeauna cu entuziasm si optimism despre munca pe care o face. Planurile si visele lui ii dau putere, ii dau incredere si nu lasa timpul sa treaca pentru a face primii pasi spre indeplinirea lor. Tanarul manager te molipseste cu entuziasmul si increderea pe care o are in el, fara sa lase loc de aroganta.

Ca sa fii un om de succes trebuie sa iubesti munca, trebuie sa iti placa sa petreci o zi intreaga la birou impreuna cu echipa ta, iar atunci cand ajungi acasa sa te simti implinit pentru tot ce ai realizat in acea zi. Se spune despre Steve Jobs ca lucra 15 ore pe zi, la fel si Marc Zuckerberg. La fel este si tanarul care viseaza sa devina manager, el nu spune niciodata ca nu are timp, ci stie sa isi gestioneze timpul si responsabilitatile, chiar si dorintele.
Este implicat 100% in orice proiect, vine de fiecare data cu o idee in plus fata de ceilalti, nu ia niciodata decizii fara sa se consulte cu echipa si accepta critica, invatand din ea.

Daca ai ajuns pana in acest punct, iar ceea ce ai citit ti-a alimentat dorinta de a deveni un manager de succes si apreciat de oamenii cu care lucreaza, poti sa faci primul pas chiar acum! Kaufland este in cautarea ta!

"Fiind o echipa dinamica, axata pe performanta, investim permanent in colegi capabili sa analizeze si sa dezvolte procesele existente in cadrul companiei cu scopul de a oferi de fiecare data o experienta unica clientilor nostri.
Credem ca doar prin implicarea angajatilor multumiti si dornici sa contribuie la succesul companiei am reusit sa ne pastram ani la rand pozitia de lider pe piata.

Continuam sa sprijinim procesul de intrare a tinerei generatii in mediul de afaceri prin programele de dezvoltare pe care Kaufland Romania le ofera. Programele de Trainee urmaresc aprofundarea cunostintelor intr-un singur department al companiei, iar Kaufland Management Program ofera ocazia tinerilor absolventi sa inteleaga activitatea complexa a unui retailer international de succes, din perspectiva celor 3 domenii de activitate: Vanzari, Logistica si Sediul Central" - Estera Anghelescu, Director Dezvoltare Personal si Employer Branding Kaufland Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri