Compania Electroaprataj, a afisat un profit net de 1,62 milioane lei, de 33 de ori mai mare decat cel obtinut in aceeasi perioada a anului 2005, cand a fost de 33.177 lei.
Dupa primele noua luni ale anului, cifra de afaceri a companiei a crescut cu 20%, pana la 56,35 milioane lei, de la 46,74 milioane lei afisati pentru intervalul similar din 2005. Electroaparataj a obtinut, in trimestrul al treilea, un profit dupa impozitare de 896.710 lei, cu 95% mai mare decat profitul net de 445.316 obtinut in aceeasi perioada a anului 2005, conform NewsIn. Cifra de afaceri a trimestrului al treilea, 15,93 milioane lei a fost apropiata de cea din perioada similara din 2005, de 15,87 milioane lei.

Compania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 65 de milioane de lei noi (17 milioane de euro) si un profit de 2,12 milioane lei. Actionarul majoritar este fondul de investitii Broadhurst cu o detinere de peste 84,74% din titlurile companiei. Capitalul social al companiei este de 14.851.569 lei. Compania a fost divizata in trei societati distincte: Electroaparataj SA, ELJ Proprietati SA, care are un capital social de 200.000 lei si Quicktest Laboratories SA, cu un capital social de 100.000 lei, decizia fiind adoptata in adunarea generala din data de 5 aprilie 2006. Capitalizarea companiei la data de 7 decembrie a fost de 65, 34 milioane lei.

Actionarii companiei Electroaparataj Bucuresti au decis la sfarsitul lunii august majorarea capitalului social al producatorului de aparatura casnica, cu suma de 33 milioane lei (9,34 milioane euro). Majorarea capitalului de la 14,85 milioane lei la 47,52 milioane lei va fi efectuata prim emiterea unui numar de 330 milioane de actiuni noi cu o valoare nominala de 0,1 lei, se mentioneaza intr-un comunicat al companiei.

La sfarsitul lunii iunie, actionarii companiei au aprobat cu majoritate de voturi propunerea Consiliului de Administratie de contractare a unor credite in valoare de sapte milioane de euro. Din acesta suma, patru milioane de euro vor fi investite in societatea mixta Electroaparataj - Low Cost Technology. Restul de trei milioane de euro vor fi folosite pentru sustinerea cheltuielilor de relocare a activitatilor de productie in alte locatii. Societatea este listata la categoria II-a a Bursa de Valori Bucuresti, ultima tranzactie fiind efectuata in luna decembrie a anului trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri