Producatorul de dulciuri Alka, unul dintre liderii pietei de profil, estimeaza ca va inregistra o crestere a vanzarilor de 38%, pana la valoarea de 51 de milioane de euro. Investitiile pentru anul acesta se cifreaza la 3,5 milioane de euro, proiecte incurajate si de rezultatele obtinute pe 2007, care indica vanzari de 37 de milioane de euro.

Investitiile realizate in 2007 s-au ridicat la peste 1,5 milioane de euro si au inclus dezvoltarea capacitatilor de productie, cercetarea si dezvoltarea de noi produse.

Pe plan intern, cresterile au fost sustinute prin performanta mai buna a distributiei numerice pe piata traditionala (10.000 de clienti activi in plus in 2007 vs 2006), focus pe actiuni de trade marketing prin echipe dedicate, intensificarea colaborarii cu lanturile de retail, precum si prin noi campanii de comunicare, arata compania.

Cresterea indicelui de educatie alimentara si orientarea catre produse de calitate s-a tradus in 2007 prin dezvoltarea categoriei de fructe uscate (seminte, miez, fistic, mixuri etc).

Anul precedent a insemnat o crestere importanta a pietei de fructe uscate de aproximativ 35%. Pe acesta piata, Nutline isi consolideaza pozitia de lider, inregistrand cresteri importante in 2007 si atingand o cota de peste 30% din piata, conform studiilor realizate de AC Nielsen.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri