Firma de consultanta Deloitte, care tocmai si-a deschis biroul de la Cluj, estimeaza ca pana la sfarsitul anului viitor va deschide cel putin alte patru birouri secundare, orasele vizate fiind Iasi, Constanta si Timisoara. Compania mizeaza pe cresterea afacerilor cu 45% anul acesta.
Compania preconizeaza ca primul sau birou regional, cel de la Cluj, va inregistra in urmatoarele 12 luni o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro, principalul segment de clienti targetat fiind cel de audit si de fonduri structurale, potrivit declaratiilor oficialilor sai.

"Piata din Cluj era si nu era, pana acum, matura. Noi ne adresam cu precadere clientilor pe segmentul auditului, care pot intelege valoarea adaugata pe care o aduc serviciile noastre, dar si celor din piata fondurilor structurale, care va reprezenta un megabusiness in Romania in urmatorii 10 ani", a explicat George Mucibabici (foto), presedintele Deloitte Romania.

Deloitte Romania a raportat, anul trecut, afaceri de 27,5 milioane de euro, ceea ce inseamna o majorare cu 45% fata de anul anterior, iar pentru 2008, asteptarile de crestere sunt similare.

Planurile de extindere regionala in tara vizeaza estul si vestul, orasele studiate in vedere oportunitatii acesteia fiind Constanta, Iasi si Timisoara, conform declaratiilor lui Santiago Pardo Jimenez, audit partner Deloitte, regiunea Balcanilor.

"Pana la finele anului viitor, Deloitte in Romania va mai deschide cel putin patru birouri regionale. Doua dintre ele vor fi inaugurate pana la sfarsitul anului in curs, la Constanta si Iasi", a precizat Santiago Pardo Jimenez.

Noul sediu, situat in zona Dorobantilor din Cluj, are o suprafata de 300 de metri patrati in cadrul caruia vor lucra, 20 de angajati incepand cu septembrie anul acesta. Biroul regional va oferi servicii de audit, de servicii fiscale, consultanta financiara si manageriala. Operatiunile clujene ale companiei vor fi conduse de Laszlo Tandel, care ocupa functia de audit senior manager in cadrul Deloitte Central Europe.

Compania Deloitte Touche Tohmatsu furnizeaza servicii in domenii profesionale precum audit, consultanta, consultanta financiara, managementul riscului si taxe si deserveste mai mult de 80% dintre cele mai mari firme multinationale, precum si companii nationale mari si institutii publice.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din Romania care furnizeaza servicii profesionale in domenile audit, servicii fiscale, consultanta manageriala si consultanta financiara, avand o echipa de peste 350 de persoane.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri