CEVA Logistics, unul dintre cei mai importanti jucatori internationali de logistica, isi propune ca pana in 2010 sa devina lider pe piata din Romania si estimeaza pentru anul viitor o crestere a veniturilor cu 50%, dezvoltarea axandu-se pe principalele orase ale tarii.
Pentru a sustine strategia pe urmatoarele luni, CEVA Romania va beneficia din ianuarie 2009, de o divizie proprie de servicii de transport pe cale aeriana, maritima si terestra. Noua divizie va furniza servicii de: Less than Container Load (LCL), Full Container Load (FCL), Less than Truck Load (LTL), Full Truck Load (FTL), zboruri tip Charter precum si consolidari de partide de marfa pe transport aerian, atat pentru activitati de export, cat si import, avand ca destinatii finale toate locatiile importante din Romania si de pe mapamond.

"Strategia de dezvoltare se axeaza pe principalele orase ale tarii, Bucuresti, Timisoara, Cluj si apoi Constanta. In acest sens, CEVA Logistics va inaugura un nou depozit operational in Timisoara, in ianuarie 2009. si pentru ca strategia noastra vizeaza mai multe orase ale tarii, in Cluj vom beneficia de o locatie similara pentru operatiunile Nokia, iar in Pitesti vom dezvolta un depozit de opt mii de metri patrati, necesar furnizarii serviciilor logistice catre unul dintre cei mai importanti clienti ai nostri, Pirelli. Fiecare dintre aceste locatii ofera solutii personalizate pentru intampinarea nevoilor clientilor", a declarat Country Manager pentru Romania al companiei, Vlad Goran.

La randul sau, directorul executiv al CEVA Logistics, John Pattullo a declarat in timpul unei vizitei efectuate in Romania, ca este increzator in evolutia pietei locale, care din punct de vedere logistic ofera posibilitati majore de dezvoltare. "Credem cu convingere ca piata din Romania evolueaza intr-un ritm mult mai rapid, comparativ cu piata globala", a spus Pattullo.

CEVA Logistics a pus bazele unei echipe in Romania (Bucuresti) in 2008, iar strategia de dezvoltare vizeaza trei sectoare: industria automobilelor, tehnologie si retail, CEVA intentionand sa opereze depozite si in alte orase din tara, precum Timisoara si Constanta.

CEVA Logistics este una dintre primele companii de supply chain management la nivel global. Compania furnizeaza o gama completa de solutii de logistica, transport, distributie si freight forwarding, pentru companii mari si mijlocii.

Cu un numar de 54.000 de angajati, CEVA este prezenta in peste 100 de tari si gestioneaza designul, implementarea si operatiunile aferente lanturilor de distributie, la nivel national si international. Ca urmare a fuziunii cu EGL in 2007, CEVA Logistics a inregistrat vanzari tip proforma in valoare de 6,3 miliarde euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri