Tudor Niculescu, proprietarul lantului de cafenele Turabo este in discutie pentru relocarea a trei cafenele din reteaua din Capitala, ale caror chirii nu mai sunt justificate.
“Chiriile pe care le platim pentru aceste locatii nu se justifica in contextul imobiliar actual si, de aceea, pana la sfarsitul acestui an, vom reloca 2-3 cafenele”, a declarat, pentru Wall-Street, Tudor Niculescu.

Acesta a mai afirmat ca nu are in plan inchiderea niciuneia dintre cele 44 de cafenele pe care le numara in prezent reteaua Turabo.

In 2008, afacerile grupului Turabo au fost de 12 milioane de euro.

Grupul Turabo include lantul de cafenelele Turabo, centrele de evenimente Turabo Grand Ballroom si Turabo Royal Ballroom, precum si clubul Turabo Society Club.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri