Operatorul de servicii medicale private Gral Medical, cu afaceri estimate la circa 15 milioane de euro anul acesta, va deschide in luna august un nou centru de tratare a cancerului in Capitala, in urma unei investitii de 3,5 milioane de euro.
"Centrul este construit pe doua niveluri si va fi situat in cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament din zona Piata Alba Iulia din Bucuresti. El va putea oferi tratament pentru minim 50 de pacienti pe luna si ne asteptam in scurt timp sa avem liste de asteptare", a declarat Robert Serban, cel care impreuna cu sotia sa, Georgeta, controleaza Gral Medical.

Investitia in centrul oncologic face parte din proiectul de 25 de milioane de euro al sotilor Serban pentru constructia unui nou spital privat de noua niveluri si o capacitate de 100 de paturi, ce va rivaliza cu Life Memorial, cea mai mare unitate de acest gen din Romania, detinuta de MedLife.

In primele patru luni ale anului, Gral Medical a realizat o crestere a cifrei de afaceri cu 40% fata de perioada similara a anului precedent, ajungand pana la aproape 17 milioane de lei, se precizeaza intr-un comunicat de presa. "Acest lucru a fost posibil datorita ritmului sustinut de dezvoltare a centrelor cu specific de spitalizare de zi din 2009, dar si printr-o eficientizare a laboratoarelor din Capitala", explica reprezentantii Gral Medical.

Pentru intreg anul curent, operatorul vizeaza un avans al afacerilor de 50%, pana la circa 15 milioane de euro, ceea ce il claseaza printre marii jucatori de pe piata de profil estimata la peste 400 de milioane de euro.

In prezent, operatorul de servicii medical detinut integral de sotii Serban are o retea de 17 centre medicale, dintre care zece laboratoare, patru clinici, un centru de imagistica medicala si doua de radiologie dentara in Bucuresti.

Afla care a fost evolutia afacerilor Gral Medical in ultimii patru ani si care sunt previziunile pentru intreg anul 2010.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri