Finlandezii de la Rautakirja Oy investesc in deschiderea unui nou magazin R-Kiosk in Bucuresti, in zona Pietei Matache.

Noul magazin va fi deschis pe strada Berzei, potrivit anuntului publicat in Monitorul Oficial. In acelasi document este mentionata si radierea magazinului din bulevardul Iuliu Maniu.

Reteaua R-Kiosk numara in prezent circa 30 de magazine de tip "convenience", cu o oferta de produse axata pe produse din cafea, loterie, presa, bauturi si fast-food), atat in Bucuresti cat si in restul tarii.

Lantul de magazine este operat de compania finlandeza Rautakirja Oy, care detine 99,96% din partile sociale.

Compania finlandeza Rautakirja este prezenta pe plan local prin distribuitorul de presa Hiparion (cumparat in 2004) si prin reteaua de magazine R-Kiosk, care numara 170 de angajati.

Cu peste 4 miliarde de euro afaceri anuale, grupul Rautakirja este cel mai mare distribuitor si detailist de ziare si reviste din Finlanda, Olanda si Tarile Baltice, cu operatiuni in Rusia. Rautakirja face parte din grupul SanomaOYJ, cel mai mare operator media in zona de nord a Europei si una dintre principalele edituri de reviste si carti educationale la nivel european.

Citeste aici mai multe detalii despre R-Kiosk si strategia de dezvoltare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri