Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata firma de avocatura a anului in cadrul galei organizata de prestigioasa publicatie britanica „The Lawyer”.
Firma din Romania primise doua nominalizari la editia din acest an, pentru premiul „Firma de Avocatura a Anului in Europa de Est si Balcani” si „Managing Partner of the Year”, prin Florentin Tuca (foto).

In seara zilei de 23 septembrie, „The Lawyer” a organizat la Berlin ceremonia de premiere „The Lawyer European Awards 2010”, dedicata elitei juridice de pe batranul continent.

Intr-o atmosfera de gala, si in prezenta a 250 de exponenti ai lumii juridice europene, au fost decernate 18 trofee firmelor de avocatura care au inregistrat performante remarcabile in decursul ultimului an.

Rezultatele, tinute in mare secret de catre organizatori, au fost anuntate dupa sase luni de la data la care firmele de avocatura au fost invitate sa-si depuna candidatura.

Premiul „Firma de Avocatura a Anului in Europa de Est si Balcani” („Law Firm of the Year: Eastern Europe & The Balkans”) a revenit Tuca Zbarcea & Asociatii, la finele unei competitii care a reunit in total 7 firme europene, printre care Wolf Theiss, Schoenherr, NNDKP, Kinstellar etc. Potrivit organizatorilor, juriul a apreciat performantele, proiectele si evolutia strategica demonstrate de Tuca Zbarcea & Asociatii in 2009. Este pentru prima data in istoria premiilor „The Lawyer” cand acest titlu revine unei firme de avocatura independente din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri