Reteaua Ana Pan, prezenta pe piata de peste 20 de ani odata cu deschiderea primei cofetarii, numara in prezent 26 de magazine, dintre care 18 proprii si 8 in franciza. Cele mai profitabile locatii sunt cele din zona Beller-Dorobanti, care genereaza aproximativ 20% din procentul de business.

“Incepem anul 2011 cu speranta ca va fi un an mai bun. Speram ca toti consumatorii sa fie cat mai atenti la produsele pe care le aleg de pe piata, ca vor aprecia in timp produsele de calitate, produsele «hand made», produse cat mai naturale, practic vor alege sa consume sanatos”, afirma Friptu.

In 2010 Ana Pan, parte a Ana Holding, detinut de omul de afaceri George Copos, a raportat o cifra de afaceri de aproximativ 4,5 mil. euro si un profit estimat la circa 11-12%. Acesta a fost si unul dintre cei mai dificili ani din activitatea companiei, spune Carmen Friptu, director general Ana Pan.

Aflati aici mai multe detalii despre reteta de business a celor mai importanti patiseri

Croissant-ul face fata crizei pe masa romanului. Cum merg afacerile French Bakery, Paul si Ana Pan

Croissant-ul face fata crizei pe masa romanului. Cum merg afacerile...