Bancpost lanseaza o platforma digitala de produse de creditare, B.Digital, prin care clientul poate initia online aplicatiile la imprumutul de nevoi personale sau pentru cardul de credit. Banca promite ca orice client va primi in cel mult 30 de minute un raspuns cu privire la eligibilitatea pentru respectivul produs, urmand ca definitivarea contractului sa aiba loc printr-o vizita in unitate pentru semnarea documentelor.

Cum functioneaza sistemul B.Digital

In prima faza, clientul poate accesa produsul de creditare de pe site-ul bancii si, in circa 5 minute, va trebui sa completeze un formular online cu datele personale. Dupa completarea integrala a formularului, informatiile vor fi transmise catre sistemul bancii si clientul va primi un raspuns in ceea ce priveste eligibilitatea accesarii produsului dorit in maxim 30 min.

Pentru clientii eligibili, procesul se va incheia cu o vizita intr-o sucursala pentru a semna documentele contractului de credit sau al celui pentru cardul de credit.

Astfel, prin intermediul platformei digitale, clientii pot solicita credite de consum de pana la 90.000 de lei, la o dobanda variabila incepand de la 7,9% pe an, precum si carduri de credit - WIZZ Bancpost, Visa Classic sau Gold.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri