Piraeus Bank Romania a lansat din iulie un serviciu care permite clientilor sai, atat din randul populatiei, cat si al firmelor, sa faca operatiuni bancare fara sa se deplaseze la ghiseu, iar comisioanele pentru operatiunile efectuate sunt cu 30% mai mici
Clientii Piraeus Bank Romania care utilizeaza serviciul Piraeus Online Banking platesc numai contravaloarea unei taxe lunare de utilizare. Acesta poate fi accesat si utilizat in toata lumea si la orice ora prin intermediul aplicatiei pentru internet.

"Folosirea noului serviciu permite utilizatorilor efectuarea de transferuri, plati, ordine de schimb valutar, vizualizarea soldurilor conturilor sau vizualizarea tranzactiilor realizate pe conturi, prestabilirea detaliilor de plata pentru beneficiari, precum si comunicarea permanenta cu noi, intr-un timp mai scurt si in conditii de maxima securitate", a declarat directorul general pe segmentul retail ranking si operatiuni, Piraeus Bank Romania, Catalin Parvu.

Serviciul Piraeus Online Banking se acorda pe baza unei solicitari scrise iar pachetul Piraeus Online Banking, care contine ghidul de utilizare si dispozitivul electronic Token, necesar pentru efectuarea operatiunilor, este oferit clientilor bancii dupa activarea lor ca utilizatori.

Piraeus Online Banking a fost conceput pentru a asigura un grad mare de siguranta a operatiunilor, avand un sistem complex de recunoastere si autorizare a utilizatorului. Accesul la acest serviciu este unul controlat iar operatiunile efectuate de utilizatori sunt confidentiale.

Grupul Piraeus este prezent, in afara Greciei, si in Bulgaria, Romania, Egipt, Albania si Serbia. Subsidiara romaneasca a grupului, Piraeus Bank Romania, a fost infiintata in anul 1995 (sub numele de Pater Credit Bank). Banca a fost asimilata de Piraeus Bank Group la mijlocul anului 2000. La 31 decembrie 2006, Piraeus Bank Romania detinea o retea 54 de sucursale pe intreg teritoriul tarii si avea active de aproape 1,93 miliarde lei (569,8 milioane euro). Institutia financiara controla 1,12% din piata romaneasca, fiind a 18-a banca din sistem, potrivit datelor bancii centrale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri