Portalul asiguratorii.ro, administrat de Pintilie Broker de Asigurare (PBA) a lansat, in parteneriat cu 1001case.ro, un serviciu prin care ofera clientilor posibilitatea calcularii si compararii ofertelor de asigurare a locuintei.
Potrivit Legii Asigurarii Obligatorii a Locuintelor (AOL) intrata in vigoare la 15 iulie 2010, politele de asigurare obligatorie a locuintei nu pot acoperi decat sume asigurate in limita a 10.000 sau 20.000 de euro, in functie de materialul din care casa este construita.

"Am vazut cu totii efectele dezastruoase ale indundatiilor din vara acestui an, de aceea ne dorim ca tot mai multi romani sa inteleaga importanta asigurarii locuintei la valoarea reala a acesteia, in vederea completarii politelor de asigurare obligatorie. Scopul serviciului Cat te costa asigurarea completa a casei tale? este ca oamenii sa aleaga in cunostinta de cauza cea mai buna oferta de asigurare a locuintei existenta pe piata”, a declarat Alexandru Pintilie (foto), administrator delegat al Pintilie Broker de Asigurare.

Serviciul „Cat te costa asigurarea completa a casei tale?” ofera clientilor posibilitatea sa calculeze rapid prima la asigurarea facultativa a locuintei si sa compare ofertele celor mai importanti asiguratori prezenti pe piata locala, parteneri ai Pintilie Broker de Asigurare.

Prin aplicatia dezvoltata de cele doua portaluri, clientul nu mai este nevoit sa se deplaseze la agentia unui asigurator. Prin accesarea noii aplicatii, orice persoana se poate asigura prin simpla completare a catorva campuri cu informatii despre locuinta detinuta, iar polita va ajunge la asigurat cel tarziu a doua zi de la efectuarea comenzii.

Pintilie Broker de Asigurare (PBA) este unul dintre cei mai importanti jucatori din piata asigurarilor online din Romania. Acesta opereaza prin portalul asiguratorii.ro si prin rca-ieftin.ro. In ultimul an, rca-ieftin.ro a inregistrat peste 700.000 de vizitatori unici.

Anul trecut, Pintilie Broker de Asigurare a intermediat prime brute subscrise in valoare totala de 2,1 milioane de euro. In primul semestru al anului in curs, PBA a intermediat prime brute subscrise in valoare de 11,2 milioane de lei prin cele peste 33.000 de polite de asigurare incheiate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri