Operatorul telecom Vodafone Romania a lansat sub brand propriu tableta Vodafone Smart Tab 10 cu pret de pornire de la 160 euro, cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional sau Internet Combo 8GB, pe doi ani, conform companiei.
Vodafone Smart Tab 10 functioneaza cu sistemul de operare Android Honeycomb (3.2). Tableta dispune de o camera principala de 5 MP, capabila sa inregistreze in format HD la o rezolutie de 720p, si de o camera frontala de 2 MP. Ecranul de 10 inch dispune de o rezolutie de redare de 800 x 1280 pixeli.

Terminalul are o memorie interna de 16 GB, care poate fi extinsa cu pana la 32 GB, prin intermediul unui card de memorie. Vodafone Smart Tab 10 functioneaza cu 1GB RAM si include un procesor Qualcomm dual-core, cu o viteza de 1,2 GHz.

Noua tableta permite atat conectivitatea HDMI, cat si sincronizarea wireless cu alte dispozitive compatibile, prin tehnologia DLNA. Vodafone Smart Tab 10 are o greutate de 672 grame si dimensiuni de 257 x 172 x 11,3 milimetri.

Preturile tabletei pornesc de la 159 Euro (TVA inclus), cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, incheiat pe o durata de doi ani, la costul lunar de 19 Euro (TVA inclus), sau cu Internet Combo 8GB.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri