Wizrom Software, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii ERP din Romania, anunta ca a finalizat selectia medicilor rezidenti romani care vor lucra timp de trei ani la prestigiosul spital universitar al Sheba Hospital din Israel, in cadrul burselor SHI Training Fellowship. Mai mult, datorita potentialului extraordinar dovedit de anumiti candidati in cursul interviurilor de selectie, sponsorul Wizrom, impreuna cu spitalul Sheba, a decis extinderea numarului de burse de la sase la opt.
„Sunt bucuros ca am avut ocazia sa ii cunosc personal pe acesti medici rezidenti care mi-au confirmat ca initiativa Wizrom este un demers important in dezvoltarea viitorilor lideri din domeniul medical romanesc. Analizand concluziile comitetelor de jurizare, care au clasat la doua din specialitati cate doi candidati pe locul doi, am decis imediat sa suplimentez investitia. Stiu ca aceasta suplimentare reprezinta probabil una dintre cele mai bune decizii de marire de buget din ultimii ani”, a declarat Eli Davidai, antreprenorul care controleaza compania care sponsorizeaza programul de internship, Wizrom Software, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii ERP din Romania.

Cei opt medici rezidenti romani care au castigat bursele sunt: Lavinia Estera Decean si Camelia Taran la specialitatea neonatologie, Adrian Necula, Lavinia Iovan si Monica Andreea Sandu la specialitatea anestezie/terapie intensiva, respectiv Cosmin Florescu, Daniela Necula si Ana Alecsandra la specialitatea patologie.

Suplimentarile programului de burse SHI a fost decisa pentru un medic rezident la specialitatea anestezie/terapie intensiva si pentru unul la patologie, la finalul interviurilor de selectie care au avut loc in perioada 11-12 decembrie 2012, la sediul Wizrom.

„Medicii rezidenti care s-au prezentat s-au dovedit a fi foarte bine pregatiti si foarte motivati. Astfel, Comisia de jurizare la specializarea patologie a stabilit de comun acord ca Daniela Necula si Ana Alecsandra ocupa amandoua locul doi”, a declarat Dr. Iris Barshack, Directorul Departamentului de Patologie in cadrul Sheba Hospital din Israel, presedintele Comisiei de selectie la specialitatea patologie.

„Vreau sa ii felicit pe toti candidatii si vreau sa le asigur pe Camelia Taran si Lavinia Estera Decean, ca la finalul programului vor avea cunostintele necesare pentru a fi liderii noii generatii de neonatologi din Romania”, a declarat Dr. Tzipi Strauss, director adjunct Departamentul de Neonatologie Edmond & Lily Safra din cadrul Sheba Hospitals Israel.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri