Andrea Rossini (42 de ani) va fi de la 1 martie noul director pe segmental consumer, el inlocuindu-l in functie pe Mihai Ghyka, cel care a ocupat aceasta pozitie in ultimii doi ani si care se retrage din companie la finalul lui februarie.
Andrea Rossini a lucrat anterior in cadrul Vodafone Italia, unde in ultimii doi ani a fost consumer sales distribution director. Rossini are o experienta de 15 ani in industria telecomunicatiilor, el avand de-a lungul anilor mai multe roluri de management in marketing si vanzari, la Vodafone Italia si Vodafone Group, acoperind atat zona rezidentiala, cat si cea de companii.

Inainte de a veni in Vodafone Italia, in 1999, managerul a fost consultant la PriceWaterhouse Coopers, iar anterior a lucrat la Pirelli, in sectorul productiei de echipamente telecom.

De origine italiana, Rossini si este licentiat in stiinta, economie si inginerie industriala la Universitatea Politehnica din Milano si detine un Master de la Henley Management College. El este casatorit si are 2 copii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri