Vodafone lanseaza marti promotia “Vorbesti, net primesti”, prin care toti utilizatorii Cartelei Vodafone, noi si existenti, acumuleaza trafic de date gratuit pentru toate apelurile efectuate si primite, indiferent de retea. Traficul de date va fi acordat de doua ori pe luna, in limita a 5GB lunar. Fiecare convorbire primita sau efectuata aduce clientilor Cartelei Vodafone 1MB de trafic de date.

“Toti clientii Cartelei Vodafone primesc 1MB de net pe mobil pentru fiecare apel primit sau efectuat. Oferta este cu atat mai avantajoasa atunci cand ambele persoane care poarta o convorbire sunt in reteaua Vodafone, intrucat orice apel le aduce fiecaruia Internet gratuit”, a spus Radu Tudorache, director prepaid, Vodafone Romania.

Pentru a primi aceste beneficii, utilizatorii trebuie sa se inscrie in promotia “Vorbesti, net primesti”, prin trimiterea unui SMS gratuit la numarul 2777. Clientii Cartelei Vodafone primesc primul bonus la doua saptamani de la inscrierea in campanie, iar valabilitatea acestuia este de doua saptamani. Durata minima a unui apel eligibil este de 1 minut. Valoarea minima de acordare a bonusului este de 10MB, echivalentul a zece convorbiri telefonice. Acest trafic de date se consuma cu prioritate, inaintea oricarui alt bonus, a extraoptiunii sau a creditului si este valabil doar in tara,

Clientii se pot inscribe in promotia “Vorbesti, Net primesti” pana la data de 31 martie 2014. Odata inscrisi in promotie, clientii beneficiaza de bonusul de Internet pana la 31 ianuarie 2015, cu posibilitatea de prelungire.

Tot astazi, Vodafone lanseasa o noua campanie de comunicare pentru a promova oferta “Vorbesti, net primesti”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri