Orange Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, a lansat o campanie prin care clientii pot alege, prin vot, care va fi produsul care va avea cea mai mare reducere in ziua urmatoare.

Campania se desfasoara in perioada 2 – 30 aprilie.

Zilnic va avea loc o competitie intre 3 produse, din categoriile telefoane, tablete, gadgeturi, pe care orice client le poate vota. Votarea se realizeaza pe baza unei adrese de e-mail si se poate opta pentru un singur produs pe zi. Toate produsele vor beneficia de reduceri in ziua urmatoare, dar cel care aduna cele mai multe voturi va fi inclus intr-o oferta prin care va primi cea mai mare reducere.

”Ne dorim sa le aducem clientilor nostri oferte personalizate, iar cea mai potrivita modalitate este sa le oferim posibilitatea de a alege care vor fi acestea.”, a declarat Ana Niculae, managerul diviziei de online din cadrul Orange Romania.

In cadrul campaniei vor exista zile dedicate, pe categorii: ziua smartphone-urilor 4G, ziua telefoanelor colorate, ziua smartphone-urilor cu super ecran, ziua ceasurilor smart, ziua tabletelor 4G etc. In competitie vor intra produse precum: iPhone 5S, Nokia Lumia 625, Samsung Galaxy Tab 3 10.1 4G, Fitbit Flex, Nike FuelBand.

In magazinul online, punctele Thank You valoreaza cu 50% mai mult la achizitia unui produs cu prelungirea contractului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri