Datanet Systems, unul dintre principalii integratori locali de sisteme informatice complexe, a inregistrat in 2014 afaceri de circa 24 milioane de dolari, in usoara crestere fata de anul precedent. Compania a raportat o crestere a profitabilitatii de 10%, obtinuta in urma actiunilor de eficientizare a costurilor interne.

Datanet Systems a atins acesti indicatori financiari in urma cresterii numarului de proiecte de infrastructura de date si telefonie, precum si a intensificarii activitatii pe noi linii de business. Complementar, numarul de angajati ai companiei a ajuns la 56, in crestere cu 20% fata de anul anterior. 2014 a reprezentat un an de constructie si consolidare pentru Datanet Systems, care a pus bazele unui centru de dezvoltare, integrare si implementare software, orientat preponderent pe segmentul aplicatiilor de call center, customer service, administrare de retele de date si infrastuctura pentru Cloud Computing.

Planurile Datanet Systems in 2015: miza pe proiecte la export

In 2015, Datanet Systems isi mentine focusul pe proiectele de integrare de solutii informatice complexe. O a doua directie importanta de business pentru acest an o reprezinta proiectele de export de servicii profesionale in domeniile infrastructura IT&C si software, proiecte care au ca beneficiari companii mari din domeniul transporturilor aeriene din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa).

"Cresterea din 2014 se inscrie in evolutia unei companii mature, cu obiective bine trasate. Ne-am atins toate obiectivele propuse si am stabilit o directie clara pentru dezvoltarea viitoare a companiei. Avem resursele umane si competentele tehnice necesare pentru a ne putea consolida pozitia pe piata regionala. Colaboram pe piata interna cu nume mari, precum Vodafone, Orange, RCS&RDS si suntem siguri ca putem livra aceeasi calitate oricarei companii din regiune", a declarat Dragos Stroescu (foto), director executiv al Datanet Systems.

Pentru 2015, Datanet Systems are ca obiective o crestere similara a cifrei de afaceri si dezvoltarea si consolidarea activitatii pe pietele externe. Compania pune accent pe tehnologii de tip Cloud Computing si Data Center, sisteme IT&C furnizate ca serviciu, securitate si solutii de infrastructura informatica pentru transportul aerian.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri