Samsung Gear S2

Samsung Gear S2

La fel de usor de folosit ca Pebble, aratos ca un Apple Watch si cu ecran tactil si rotita fizica, S2 este genul de ceas pe care nu l-ai lasa acasa niciodata. Va trebui sa platesti ceva in plus pentru varianta celular, pentru a profita de facilitatile GPS, insa chiar si versiunea standard este buna.

Autonomia bateriei este ceva mai buna decat majoritatea rivalilor Android. Lipsa aplicatiilor este, insa, un minus, scrie Wareable.com.

Pret estimativ - 1.100 de lei

Apple Watch

Apple Watch

Apple este un exemplu de companie care a imbinat cu succes de-a lungul anilor tehnologia cu fashion-ul, si Apple Watch nu face nota discordanta. Ceasul vine in doua marimi si poti alege dintr-o multime de curele.

Calitatea constructiei este superba si, in ciuda catorva minusuri (nu suporta GPS si are facilitati reduse pentru sport), Apple Watch este o placere. Apple Watch 2 este, insa, pe cale sa apara, asa ca poate vei dori sa mai astepti.

Pret estimativ - 1.300 lei

Pentru outdoor – Casio Smart Outdoor WSD-F10

Pentru outdoor – Casio Smart Outdoor WSD-F10

Pana cand The Mission al Nixon va fi lansat in vara aceasta, Casio ar trebui sa fie alegerea ta cand vine vorba de un ceas bun pentru calatorii si aventuri in afara. Intr-adevar, nu are GPS – si asta este o problema -, insa reuseste sa acopere partial aceasta lipsa printr-o multime de senzori, moduri de catarare, bicicleta sau chiar pescuit, doua display-uri si, de asemenea, este rezistent la praf si la apa pana la 50 de metri adancime.

Atentie insa, este destul de masiv, desi are doar 92 de grame.

Pret estimativ - 500 $

Cel mai bun daca ai bani de cheltuit – Tag Heuer Connected

Cel mai bun daca ai bani de cheltuit – Tag Heuer Connected

Nu iti ia mult timp sa intelegi ca smartwatch-ul Tag, cu procesor Intel, este cel mai bine construit ceas Android, la cea mai buna calitate. Arata ca un ceas traditional Tag Heuer – doar cand te apropii mai mult realizezi ca este o bestie destul de solida. Este disponibil in auriu, pretul fiind insa pe masura.

Pret estimativ - 1.500 $

Inca o optiune Android buna – Sony SmartWatch 3

Inca o optiune Android buna – Sony SmartWatch 3

O optiune mai veche, insa buna – Sony SmartWatch 3 are GPS integrat, ceea ce inseamna ca poti sa iti lasi telefonul acasa cand mergi la o alergare.

Stilul sport il face un ceas perfect pentru cei activi, si desi ecranul este putin mai plictisitor decat al rivalilor, cel mai recent update Android Wear inseamna ca il poti cupla cu casti wireless si poti asculta muzica mai usor. Editia de otel adauga mai multa clasa pentru un ceas care ofera destul de multe, la un pret bun.

Pret estimativ - 850 lei

Cel mai bun, pentru cei care vor sa economiseasca – Asus ZenWatch 2

Cel mai bun, pentru cei care vor sa economiseasca – Asus ZenWatch 2

A doua generatie de ZenWatch vine in doua marimi – in esenta, pentru doamne si pentru domni. Ai de asemenea de ales dintr-o multime de curele, inclusiv din otel, piele si chiar una acoperita in pietre Swarovski.

Desi nu s-au schimbat multe la nivel hardware fata de prima editie, ZenWatch 2 a instalat un cip Wi-Fi pentru a se folosi de cele mai noi facilitati ale Android Wear, si se incarca foarte rapid – 50% din baterie in circa 30 de minute.

Pret estimativ - 1.000 lei

Cel mai bun pentru pasionatii de tehnologie – Pebble Time

Cel mai bun pentru pasionatii de tehnologie – Pebble Time

Tot ce l-a facut pe modelul original sa reuseasca pe o piata destul de aglomerata se regaseste si in Pebble Time – pretul bun, baterie de 7 zile si compatibilitate atat cu iPhone-ul cat si cu Android. In Pebble Time se regasesc insa si upgrade-uri atat software cat si hardware – una dintre cele mai notabile, noua culoare e-paper screen si Timeline OS refacut. In curand va iesi pe piata si Pebble Time 2, asa ca pretul modelului prezentat a scazut.

Pret estimativ - 1.100 lei

Cel mai bun ca autonomie – Vector Watch

Cel mai bun ca autonomie – Vector Watch

Ceasul “made in Romania” Vector Watch ofera 30 de zile de baterie pe o singura incarcare, asa ca vei reusi sa mergi in concediu si sa nu iei cu tine incarcatorul. Este un ceas bine realizat, include notificari, tracking fitness si o modalitate inteligenta de a vizualiza informatiile prin rotite fizice. Bineinteles, bateria de 30 de zile implica si cateva sacrificii, insa ceasul cu ecran alb-negru, non-digital, arata foarte bine.

Pret estimativ - 250 euro

Bun pentru alergari – Moto 360 Sport

Bun pentru alergari – Moto 360 Sport

In sfarsit, un ceas Android Wear care sa ii faca fata lui Sony SmartWatch 3 – Moto 360 Sport este un ceas foarte bun pentru pasionatii de alergari, datorita aplicatiei preinstalate si a GPS-ului integrat.

Pret estimativ - 1.700 lei