UPC Romania lanseaza, la nivel national, platforma HORIZON, ce ofera experienta de televiziune TV inteligenta, conform oficialilor companiei. Experienta video HORIZON este posibila prin intermediul mediabox-ului cu acelasi nume.

HORIZON le ofera utilizatorilor posibilitatea sa aleaga cand si unde urmaresc programele preferate, prin intermediul functiei Replay. Cele mai populare programe sunt disponibile timp de 7 zile dupa difuzare, atat pe televizorul principal, cat si pe device-uri mobile prin Horizon Go.

HORIZON dispune de un portal de aplicatii in care vor regasi cele mai populare aplicatii pentru toata familia printre care: Cinemagia, Euronews sau Vimeo, prin intermediul carora clientii au acces oricand la videoclipuri si informatii de ultima ora. Fiind o platforma deschisa, UPC va introduce in permanenta aplicatii noi, atat locale cat si internationale, de notorietate. De asemenea, UPC va pune la dispozitia dezvoltatorilor locali instrumentele necesare pentru a crea noi aplicatii.

HORIZON este un mediabox HD, acesta devenind principalul echipament pe care UPC il va oferi clientilor. „Interfata noului HORIZON permite o navigare usoara, astfel ca functiile de recomandare si cautare permit o gasire rapida a continutului, indiferent daca este vorba despre filme sau seriale, programe inregistrate sau in curs de difuzare. Clientii care doresc sa pastreze programele preferate inregistrate, pe o perioada mai lunga de timp, au posibilitatea inregistrarii pe un hard disk extern cu functia DVR”.

Serviciul HORIZON este o inovatie a Liberty Global ce are 2 milioane de abonati la nivel global.

UPC le ofera clientilor de internet si televiziune si serviciul Horizon Go, prin intermediul caruia au acces la 60 de canale TV si pot viziona programele preferate de la TV pe orice dispozitiv, oriunde si oricand. Conectarea la Horizon Go este simpla. Pentru a beneficia de serviciu este necesara descarcarea aplicatiei Horizon Go din magazinele iOS si Android. Utilizatorii de PC pot accesa serviciul prin horizon.tv/ro_ro/.

Principalii concurenti ai UPC sunt RCS&RDS, Telekom, Orange si Vodafone.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri