Noua conducere a Yahoo a decis sa inainteze discutiile cu Time Warner despre viitorul diviziei AOL, potrivit Financial Times.
Citand o sursa familiara companiei, aceasta sustine ca negocieri active nu au avut inca loc, dar Yahoo are in vedere discutarea situatiei.

CEO-ul Time Warner, Jeff Bewkes, a anuntat luna trecuta ca firma sa va desprinde grupul AOL. Au aparut speculatii legate de faptul ca ar putea vinde intreaga unitate.

La inceputul acestui an, discutiile dintre Yahoo si Time Warner s-au “incalzit” dupa ce Yahoo a inceput sa caute modalitati de contracarare a ofertei de preluare de la Microsoft. La momentul acela au aparut zvonuri care anuntau ca Yahoo ar putea cumpara AOL sau Time Warner ar putea investi in Yahoo.

Decizia vine dupa prima intalnire a board-ului, de cand Carl Icahn si cativa dintre membrii desemnati de el sunt in conducerea Yahoo.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri