Lehman Brothers Holdings a raportat o crestere de 47% a profitului aferent celui de-al doilea trimestru ca urmare a sporirii veniturilor din subscrierile de capital si tranzactii, informeaza The New York Times.

Lehman, una dintre cele mai importante firme de titluri mobiliare de pe Wall Street, a declarat ca profitul net a crescut la un miliard de dolari, iar veniturile au crescut cu 35% fata de aceeasi perioada a anului trecut, atingand o valoare de 4,4 miliarde de dolari. In schimb, incasarile au scazut cu un procent fata de trimestrul anterior. Estimarile analistilor prevedeau un castig de 943 milioane de dolari , potrivit unui sondaj realizat de Thomson Financial

Lehman, asemenea concurentilor sai, a incercat sa consolideze o afacere care sa faca fata gradului ridicat de volatililitate a pietei. Astfel, alaturi de Goldman Sachs, firma se concentreaza pe tranzactiile cu bonduri si acordarea unei atentii sporite vanzarilor de actiuni, dar si consultantei pe fuziuni si administrarii averilor celor mai bogati clienti.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri