O cantareata de doar 26 de ani bate recordul legendarei trupe Rolling Stones si ajunge pe primul loc in topul celor mai bine platiti cantareti de pe planeta. Vinde milioane de albume si promoveaza Keds, Diet Coke si Apple, care ii mai adauga o suma de 7 cifre in contul bancar. Vezi cine a fost pe primul loc anul acesta si de cine este urmat, conform Forbes.

Vinde milioane de albume si promoveaza Keds, Diet Coke si Apple, care ii mai adauga o suma de 7 cifre in contul bancar. Cea mai bine platita celebritate a anului este Taylor Swift. Dupa ce incaseaza o suma de 170 milioane de dolari cu piesa “Wildest Dreams”, cantareata de muzica pop-country bate recordul legendarelor trupe de rock.

Dupa Swift urmeaza trupa de baieti One Direction, fiind pe primul loc in topul celor mai bine platite trupe de baieti. One Direction se claseaza pe locul 2 cu 110 milioane de dolari.

Pe locul 3 se afla Adele cu 80,5 milioane de dolari. Cantareata face mai multi bani din inregistrari decat din orice altceva.

Madonna se claseaza pe al patrulea loc cu 76,5 milioane de dolari. Celebra cantareaza ajunge pe acest loc datorita ultimului ei tur “Rebel Heart Tour” din care a incasat 170 de milioane de dolari, la aceasta suma de adauga cateva milioane din vanzarile de parfumuri si haine.

Madonna este urmata de Rihanna, care ajunge la 75 de milioane de dolari. Rihanna castiga si din promovarea marilor branduri precum: Dior, Puma, Samsung si Stance.

Trupele de rock se mentin si ele in top:

  • AC/DC - 67,5 milioane de dolari
  • The Rolling Stones- 66,5 milioane de dolari
  • Bruce Springteen - 60,5 milioane de dolari

Alti artisti la fel de cunoscuti de pop si R&B se claseaza printre ultimile locuri din acest top:

  • Justin Bieber - 56 milioane de dolari
  • The Weeknd - 55 milioane de dolari

Nici rapperii nu castiga mai putin:

  • Diddy- 62 milioane de dolari
  • Jay Z - 53,5 milioane de dolari
  • Dr. Dre - 41 milioane de dolari

Sursa foto: Alphaspirit | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri