Candidata de extrema-dreapta Marine Le Pen si-a recunoscut infrangerea in cursa pentru Elysee, in discursul rostit duminica seara, la scurt timp dupa inchiderea urnelor, i-a urat noroc contracandidatului sau Emmanuel Macron si a incercat sa mobilizeze electoratul Frontului National pentru alegerile legislative din iunie.

Francezii au ales un nou presedinte al Republicii si au votat pentru continuitate”, a afirmat candidata Frontului National, potrivit News.ro.

Ea a anuntat ca a discutat cu Macron pentru a-l felicita si i-a urat noroc pentru a face fata “provocarilor cu care se confrunta Franta”.

“Vreau sa le multumesc celor 11 milioane de francezi care mi-au acordat vocea si increderea lor, precum si militantilor care m-au sustinut si insotit pe tot parcursul campaniei”, a spus ea.

Le Pen a afirmat ca votul “istoric” din Franta au facut din formatiunea sa principala forta de opozitie din tara.

Ea a admis, insa, ca Frontul National trebuie sa se reinnoiasca pentru a se ridica la inaltimea asteptarilor francezilor.

Discursul, care a durat aproximativ patru minute, a fost, practic, un apel de mobilizare a electoratului pentru alegerile legislative din 8 iunie.

Sursa foto: Frederic Legrand - COMEO / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri