Festivalul Rock am Ring din Nurnberg, care a inceput vineri, a fost suspendat din cauza unei amenintari teroriste. Organizatorii spun ca spera ca evenimentul sa continue sambata conform programului, informeaza The Telegraph.

Peste 80.000 de persoane au calatorit vineri spre festivalul care se desfasoara pe circuitul Nurburgring din Germania, potrivit News.ro.

Formatia germana de rock industrial Rammstein era cap de afis al primei zile de festival, insa nu a mai concertat. Organizatorii evenimentului spun ca spera ca festivalul sa continue sambata, dupa cum a fost planificat.

Anuntul evacuarii a fost facut in jurul orei 22.00 (ora Romaniei), si printr-un mesaj publicat pe Facebook, in care organizatorii Rock am Ring spuneau ca este vorba despre o precautie, iar politia facea investigatii.

Mai multe persoane au preferat sa ramane in spatiul de concerte, simtindu-se in siguranta fata de zona de camping.

Pana la ora la care festivalul a fost suspendat, concertasera formatiile Welshly Arms, In Flames si 2Cellos.

Din lineup-ul festivalului mai fac parte trupe precum Gojira, Prophets of Rage, Clutch, Five Finger Death Punch si Bastille.

In urma cu 20 de minute, toti cei veniti sa asiste la concertele din prima zi a festivalului au parasit zona, cantand ”You'll Never Walk Alone”.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri