5 Aprilie 2012 in Legal Business

Criterii de evaluare vs. obiective de performanta. De ce nu trebuie confundate cele doua notiuni


Criterii de evaluare vs. obiective de performanta. De ce nu trebuie confundate cele doua notiuni
Odata cu intrarea in vigoare a noului Cod al Muncii, angajatorii au fost obligati sa stabileasca, pentru fiecare angajat, criterii de evaluare pe care sa le includa in contractele individuale de munca ale salariatilor, dar si in regulamentul de ordine interioara. Totusi, chiar si in prezent, la aproape un an de la noile reglementari, nu putini sunt cei care confunda criteriile de evaluare cu obiectivele de performanta.

Evaluarea profesionala era folosita de foarte multe companii cu mult timp inainte ca aceasta sa imbrace un cadru legal, respectiv Codul Muncii.

Legislatia muncii in vigoare ne indica obligativitatea angajatorilor de a introduce criterii de evaluare a salariatilor si dreptul angajatorilor de a-si stabili propriile obiective de performanta.

Cititi in articolul de astazi publicat pe Avocatnet.ro o comparatie intre cele doua notiuni, astfel incat sa evitati orice confuzie.

Recomandare Luarea in administrare a bunului ca metoda de executare silita - un ,,step-in right" introdus de noul cod civil?
Citeste si

mai multe articole din Legal Business