Modificat la inceputul lunii iunie prin OUG nr. 24/2012, Codul fiscal prevede reguli noi in ceea ce priveste impozitul pe profit, scrie Avocatnet.ro
Una dintre cele mai controversate prevederi stabileste ca de la 1 iulie, 50% din cheltuielile aferente vehiculelor rutiere motorizate sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, daca respectivele vehicule sunt utilizate exclusiv in scopul activitatii economice.

Pentru a explica cum se vor pune in practica aceste noi reguli, Ministerul Finantelor Publice a publicat in dezbatere publica un proiect de act normativ care modifica normele de aplicare a Codului fiscal. Aflati din articolul urmator ce inseamna vehicule utilizate exclusiv in scopul activitatii economice, care sunt "cheltuielile aferente vehiculelor" ce pot fi deduse, dar si cum se va demonstra ca un vehicul este utilizat in scopuri profesionale.

Citeste mai mult despre aceasta tema pe Avocatnet.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri