Suspectii din dosarul Colectiv, patroni clubului si reprezentantii firmei de artificii, au fost citati, la sediul Parchetului General, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor judiciare ce sase suspecti au fost chemati la Parchetul General,, pentru a li se comunica acte procedurale ce au fost efectuate si pasi premergatori trimiterii in judecata a dosarului", conform Mediafax.

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat, joi, ca ancheta este aproape de final si ca ar putea fi trimisa in instanta in aproximativ doua saptamani.

Patronii Clubului Colectiv, Paul Gancea si Costin Mincu, dar si cei ai firmei de la care au provenit artificiile, Daniela Nita si Viorel Zaharia, au fost si pe 8 aprilie la Parchetul General unde li s-au adus la cunostinta noi acuzatii.

Alin Anastasescu, Paul Gancea, Costin Mincu, cei trei proprietari ai clubului Colectiv, dar si Daniela Nita, Cristian Nita si Viorel Zaharia, reprezentanti ai firmei de la care erau artificiile din Colectiv sunt in prezent cercetati sub control judiciar, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au dispus inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar, decizia fiind una definitiva.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri