Vara s-a terminat, insa toamna ne trateaza la fel de bine din punctul de vedere al vremii, dar si al distractiei: vei vedea din recomandarile postmodern.ro cat de variata e oferta de evenimente in acest weekend
Teatrul este foarte bine reprezentat in optiuni, in primul rand prin Festivalul UNDERCLOUD, care a inceput luni dar continua si in weekend. De asemenea, daca preferi muzica, poti merge la Biblioteca Nationala unde barocul s-a relocat in aceste zile sau te poti indrepta spre MNAC, unul din cele mai interesante locuri din Bucuresti, pentru Festivalul electro DE.KOLECTIV. Daca vrei un alt tip de petrecere, iti recomandam una nostalgica dupa primii ani de scoala, cu surprize de guma Turbo si eugenii. Si filmul este bine reprezentat, cu trei premiere de remarcat.

Lawless

La bataie cu Savages pentru titlul de premiera weekend-ului, Lawless (In afara legii) este un film despre perioada Prohibitiei americane, cu o distributie impecabila: Gary Oldman, Shia LeBeouf, Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Guy Pearce si Tom Hardy.

Savages
Savages (Brutele), noul film al lui Oliver Stone, cunoscut printre altele pentru Natural Born Killers si Alexander, este un thriller despre confruntarea dintre doi crescatori de marijuana si un cartel mexican de droguri.

The Best Exotic Marigold Hotel

Daca vrei sa vezi o comedie, de vineri poti merge la Hotelul Marigold pentru a urmari aventurile simpatice ale unui grup de pensionari britanici intr-o vacanta in India.

Festivalul de Teatru Indepedendent Undercloud

Undercloud continua pana duminica cu spectacole din repertoriul Teatrului Godot sau Teatrului Act jucate la Clubul Taranului Roman. Detaliile programului aici.

Tot la capitolul teatru, vineri la Cafeneaua Godot te asteapta doua spectacole interesante: O femeie singura, care o are pe Maia Morgenstern ca unica interpreta, si premiera nationala a tragicomediei romantice Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca.

Sambata si duminica se joaca la Teatrul Metropolis spectacolul Spitalul comunal, cu Marius Manole si Razvan Vasilescu in distributie.

Festivalul Nocturne Baroce

Vineri si sambata sunt ultimele zile ale Festivalului Nocturne Baroce, care te asteapta pe esplanada noului sediu al Bibliotecii Nationale cu compozitii de Scarlatti si recitaluri de muzica napoletana.

DE.KOLECTIV
Tot vineri si sambata noapte, MNAC-ul este destinatia ta daca esti amator de muzica electronica experimentala. Festivalul DE.KOLECTIV iti aduce DJ-i din spatiul german veniti la noi in premiera.

Petrecere nostalgica si Iarmaroc Caritabil

Vineri, la Home Matasari, ai ocazia sa ajuti niste copii care vor sa aiba o prima zi de scoala fericita, participand la Petrecerea Nostalgica, un eveniment caritabil care ne promite eugenii, scovergi, sifoane si surprize de guma Turbo.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri