‘’Fiind vorba despre un start-up investitia a fost semnificativa: pe langa costul cu locatia si renovarea, utilarea bucatariei si mobilierul au reprezenat si ele un efort important. Insumand toate aceste aspect, valoarea investiei in LoVegan a fost de aproximativ 100 000 euro’’, a declarat Florina Varzariu, coordonator financiar Dentsu Aegis Network si proprietara LoVegan.

Bistro-ul este amplasat in apropierea Pietei Romane, produsele putand fi comandate si online, prin intermediul serviciului ‘’take away’’. Din echipa LoVegan fac parte chef Alexandru Bugnariu-Nicolae, un bucatar cu experienta in arta prepararii mancarii vegane cu experienta in Marea Britanie, si chef Tatiana Suliman.

O inovatie proprie bucatariei LoVegan este meniul inspirat din starea de spirit a clientului: astfel, cei care trec pragul restaurantului vor putea comanda un meniu inspirat din starea lor, gatit special de unul dintre chefi.

‘’Nu ne-am propus sa determinam pe nimeni sa isi schimbe modul de a manca, ne-am propus insa sa fim alternativa perfecta pentru cei ce se iubesc atat pe ei cat si hrana pe care o consuma. Momentan, estimam ca LoVegan va acomoda un numar de peste 300 de clienti in primele 3 luni, dupa care suntem siguri ca vom avea 500 de clienti lunar (atat cei care trec pragul restaurantului, cat si cei vor comanda online)”, a mai spus Florina Varzariu.