La cea de-a saptea editie a festivalului AdPrint, McCann a obtinut The Rock Angel pentru campania MTV Made in Romania la categoria Media Promotion. Lucrarile Michael, Manson si Slash au fost singurele inscrise de McCann in competitie.

Adrian Botan, Creative Director, McCann/Creative Services declara:
Valoarea unui festival este data de doi indicatori: calitatea juriului si calitatea lucrarilor concurente. Anul acesta AdPrint le-a avut pe amandoua si asta ne-a determinat sa participam. Faptul ca suntem singura agentie din Romania premiata langa TBWA Paris (de doua ori agentia anului la Cannes) confirma pietei ca McCann Romania are varfuri de nivel mondial. Am ales sa inscriem o singura lucrare, campania MTV, pentru ca am vrut sa dam un mesaj de calitate pietei si pentru ca nu am vrut sa intram in lupta pentru puncte care poate arunca in mediocritate un festival.

Campania de print realizata pentru brandul MTV este cea mai premiata dintre creatiile semnate de McCann la festivalurile nationale si internationale din ultimul an: Argint la Eurobest, Golden Watch la Golden Drum 2005, Grand Prix si Aur la Golden Hammer 2005 si 3 premii la Ador 2005.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri