Brandbuilders prima editura din Romania specializata in carte de marketing si advertising a lansat primul titlu din colectie in limba romana. Este vorba de lucrarea Cercetarea de marketing - cum patrunzi in mintea consumatorului, cum masori si cum analizezi informatia, autor Petre Datculescu, director al institutului IRSOP Market Research & Consulting.

Cercetarea de marketing ofera toate resursele necesare proiectarii, realizarii si interpretarii unei cercetari de marketing sau de opinie publica. Cartea dezbate pe larg problemele cu care se confrunta marketingul, referitor la psihologia consumatorului, segmentarea pietei, pozitionarea marcii, produsul, publicitatea, pretul si distributia. Recomandarile si solutiile avansate in aceasta carte se bazeaza pe standarde profesionale inalte si pe criterii de practica eficienta, desprinse de-a lungul multor ani de cercetare in cadrul IRSOP.

Cuprinzatoare si plina de observatii pertinente, Cercetarea de marketing constituie o lucrare obligatorie pentru toti cercetatorii din domeniul stiintelor sociale aplicative, pentru managerii si specialistii care lucreaza in departamentele de marketing ale firmelor, in agentiile de publicitate, in domeniul relatiilor publice si al comunicarii.
Cartea lui Petre Datculescu descrie metodele si tehnicile care au revolutionat disciplina cercetarii consumatorului si au intrat in practica de zi cu zi a marilor companii.

Petre Datculescu este de profesie psiholog si doctor in psihologie al Universitatii din Bucuresti. De la incheierea studiilor, a lucrat neintrerupt in cercetarea sociala si psihologia aplicativa. In 1990, a creat IRSOP, un institut privat, specializat in cercetarea de marketing si in sondarea opiniei publice. In prezent, Petre Datculescu este directorul IRSOP Market Research & Consulting.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri