Citeste ce scrie astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Financiarul scrie ca delegatia Fondului Monetar International (FMI) i-a cerut ministrului economiei, Ion Ariton, sa grabeasca vanzarea pa­che­telor minoritare sau ma­jo­ritare detinute de stat la unele societati economice, insistand pe initierea procesul.

Daniel Dragan, fostul presedinte al Agentiei Domeniului Statului, a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru abuz in serviciu consta intereselor publice, cu consecinte deosebit de grave, informeaza Curierul National.

Ziarul Financiar incearca sa arate care sunt efectele diminuarii cotei TVA la alimentele de baza, in comparatie cu efectele pe care le-a produs majorarea TVA, de la 19% la 24%.

Money.ro prezinta cateva exemple de negociere fericita intre banci si clienti, ca urmare a aplicarii OUG 50.

Pe de alta parte, DailyBusiness.ro noteaza ca bancile cresc din nou dobanzile la depozitele de 3 si 6 luni.

Romania Libera prezinta diferentele dintre evolutia economica a statelor dezvoltate din Uniunea Europeana (UE), cum ar fi Franta, Germania sau Marea Britanie, fata de regresul europenilor din esalonul secund - Grecia, Irlanda, Spania, Portugalia.

Capital informeaza ca Dacia concureaza pentru "cea mai inselatoare campanie" din Franta.

Gandul se intreaba de ce a fost ales GheorgheDobre, fost ministru al Transportului, in functia de secretar general al ministerului de resort, in conditiile in care, la momentul in care s-a ocupat de destinele infrastructurii romanesti, nu a reusit sa faca vreun kilometru de autostrada.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri