In topul celor mai cautate bijuterii pe Okazii.ro se afla inelele de logodna, bratarile Shamballa si colierele cu elemente Swarovski. In lunile februarie si martie, cautarile si achizitiile de bijuterii inregistreaza cresteri semnificative, de peste 30%, datorita evenimentelor dedicate iubirii si femeii, comparativ cu restul lunilor anului. Pe Okazii.ro se cumpara 3 bijuterii la fiecare ora.
„Romanii isi doresc sa fie cocheti, dar si sa daruiasca celor dragi cadouri memorabile, asa se explica de ce in lunile februarie si martie pe Okazii.ro, bijuteriile inregistreaz cresteri importante atat in cautarile pe care le fac utilizatorii pe site, dar si in achizitiile din aceasta categorie, acestea putand creste si cu peste 30%, comparativ cu restul lunilor anului. La fiecare ora pe Okazii.ro se cumpara 3 bijuterii, facand o analiza a datelor statistice anuale.”, declara Costin Cadelcu, marketing manager Okazii.ro.

Pentru perioada ianuarie 2012 - martie 2013, in topul celor mai cautate 10 bijuterii pe Okazii.ro se afla:

1. Inelele de logodna
2. Bratarile Shamballa
3. Colierele cu elemente Swarovski
4. Seturile hand mande
5. Pandantivele din argint
6. Brosele fluture
7. Colierele guler
8. Colierele din cocos
9. Bratarile din perle
10. Inelele cu diamante

Okazii.ro, concurentul local al eBay, listeaza peste 70.000 de produse in categoria Bijuterii. 75% dintre acestea sunt oferite spre vanzare de catre magazine, cu factura si garantie, 25% fiind vandute de utilizatori persoane fizice.

“Din observatiile noastre, romanii cauta si achizitioneaza bijuteriile online pe baza a trei criterii principale, si anume: in functie de moda, de tendintele existente la momentul respectiv, de momentele importate din viata lor si in functie de traditii.’’, mai adauga, Costin Cadelcu.
Concluzia studiului Okazii.ro ne arata un interes sporit al romanilor pentru categoria Bijuterii, cu precadere in perioada februarie–martie, cand datorita evenimentelor din aceasta perioada, cautarile si vanzarile cresc si cu peste 30%, comparativ restul lunilor anului. Pe Okazii.ro, romanii cumpara online 3 bijuterii/ora.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri