Soferii romani au acum posibilitatea sa achite amenda de ciculatie direct din telefon, prin intermediul aplicatiei de mobil Auto.ro. Serviciul de plata a amenzii de circulatie este disponibil momentan in resedintele de judet din tara si in cele 6 sectoare din Bucuresti. Intr-o faza urmatoare, serviciul va fi extins la nivelul intregii tari.

Auto.ro

lanseaza in parteneriat cu Libra Internet Bank serviciul “Plateste Amenda”, fiind singura facilitate din Romania care permite plata amenzii de circulatie auto, prin card bancar, direct din telefon. Soferii au acum posibilitatea sa achite, oricand si oriunde s-ar afla, contravaloarea amenzii auto din aplicatia Auto.ro. Tranzactia se proceseaza prin serviciul de plati online furnizat de Libra Internet Bank.

Aplicatia este utila soferilor care au amenzi de platit si opteaza sa plateasca jumatate din minimul amenzii prevazute de lege, fiindu-le mai usor sa se incadreaze in termenul de 2 zile lucratoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contraventiei, deoarece o pot plati de oriunde si la orice ora.

Pentru a plati amenda, soferii completeaza datele procesului verbal, achita prin card bancar si primesc confirmarea, respectiv dovada platii prin e-mail. Fiind in format electronic, dovada platii amenzii poate fi regasita cu usurinta in caz de necesitate. Platforma ofera utilizatorului posibilitatea sa aleaga localitatea de domiciliu (domiciliul fiscal) catre care se va face plata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri