Stere Farmache (foto), fostul director general al Bursei de Valori Bucuresti, a plecat din conducerea Alpha Bank, dupa ce a ocupat functia de prim-vicepresedinte executiv in ultimii patru ani.
“Contractul pentru functia ocupata se incheia in luna martie si nu a mai fost prelungit. In continuare vreau sa ma dedic unor proiecte personale. Avand in vedere experienta profesionala nu pot spune ca ma voi concentra mai mult pe domeniul bancar sau pe cel al pietelor de capital, ambele optiuni raman deschise din punctul meu de vedere”, a declarat el.

Potrivit oficialilor bancii, functia de prim vicepresedinte executiv nu va mai fi inclusa in structura organizatorica Alpha Bank.

"Conform structurii actuale, echipa de top management a Alpha Bank Romania este coordonata de dl.Sergiu Oprescu, presedinte executiv alaturi de 4 vicepresedinti: dl. Cristian Dragos, vicepresedinte executiv Retail; dl. Ion Stan, vicepresedinte executiv Operatiuni; dl. Periklis Voulgaris, vicepresedinte executiv Wholesale si dl. Gabriel Mateescu, vicepresedinte executiv Financiar", au declarat reprezentantii Alpha Bank.


Farmache si-a inceput activitatea in cadrul Alpha Bank in anul 2009, dupa ce in decembrie 2008 a demisionat din conducerea executiva a Bursei de la Bucuresti. Stere Farmache a fost directorul general al BVB de la infiintarea pietei, in 1995.

In prezent, Farmache este membru in Consiliul de Administratie al Bursei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri