Compania hoteliera Casa de Bucovina Club de Munte (BCM) propune actionarilor un dividend brut de 0,007 lei/actiune, fiind prima propunere de acest fel de la listarea companiei in 2008, potrivit convocatorului remis Bursei de Valori Bucuresti.
Astfel, compania va oferi 1,17 milioane lei, ceea ce reprezinta 80% din profitul obtinut in 2009.

Actionarii companiei vor discuta in adunarea generala din 22 aprilie si despre bugetul de venituri si cheltuieli pentru acest an.

Casa de Bucovina are un capital social de 16,73 milioane lei, divizat in 167,34 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. In prezent, SIF Muntenia detine 66,87% din capitalul companiei.

Capitalizarea societatii este de 16,7 milioane lei (4,1 mil. euro) conform ultimei cotatii de 0,1 lei/actiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri