Compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Romania, condusa de Razvan Gheorghe, a obtinut acreditarea asociatiei The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).
Acreditarea consta in asumarea regulilor RICS de conduita etica si profesionala la nivelul intregii companii.

“Activez in domeniul imobiliar de 18 ani, timp in care serviciile oferite de compania noastra s-au dezvoltat si au crescut organic, atat ca cifra de afaceri dar si calitativ. Suntem mandri ca suntem prima companie internationala din Romania care are certificatul RICS”, a declarat Razvan Gheorghe (foto), membru RICS si managing partner Cushman & Wakefield Romania.

Cushman & Wakefield este prezenta in Romania prin cele doua birouri proprii, in Bucuresti si Timisoara, si are membri RICS in boardul de directori: Razvan Gheorghe MRICS, Costel Florea, Doinita Ilie, Felicia Vasiu, Cristina Dumitrache si Silviu Ionici

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri