KRUK Romania, unul dintre cei mai mari recuperatori de credite din Romania, a inchiriat 2.000 de mp de birouri in cladirea River Plaza, situata in zona Unirii, un amplasament ultracentral, in imediata apropiere a sediului Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

River Plaza, din zona Unirii este o cladire de birouri cu o suprafata inchiriabila de 7.517 mp, avand cortina de sticla si dotari tehnice, tavan suspendat, doua lifturi, elemente decorative din inox si metal, prize date-voce, cablare voce-date sau generator pentru sisteme vitale.

„Aceasta relocare a devenit necesara in contextul dezvoltarii dinamice a companiei. Ne bucuram ca am reusit sa finalizam mutarea in noul sediu in foarte scurt timp, iar primele zile de munca din 2014 ne-au gasit in casa noua, ocupand etajele 9, 10 si 11 ale cladirii. Dispunem, de asemenea, de un spatiu special amenajat la parterul cladirii de birouri, destinat intalnirilor cu debitorii”, a spus Tomasz Ignaczak, director general al KRUK Romania.

Amplasamentul River Plaza este ultracentral, situat in zona Unirii, in imediata apropiere a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si cu acces catre toate zonele Capitalei si toate tipurile de mijloace de transport, inclusiv metrou.

In 2013, tranzactiile de birouri in care chiriasii au provenit din domeniul financiar-bancar au reprezentat circa 9% din volumul total al pietei din Bucuresti, cererea din acest domeniu crescand usor in semestrul doi fata de primul semestru.

Procesul de relocare a fost intermediat de compania de consultanta ESOP.

ESOP este unul dintre principalii consultanti imobiliari ce lucreaza de 11 ani in piata birourilor si pe piata rezidentiala.

Incepand cu 2013, ESOP activeaza in asociere cu CORFAC International - Corporate Facility Advisors – o alianta de companii imobiliare antreprenoriale angajate sa ofere servicii de calitate la nivel local, national si international. CORFAC International ofera servicii imobiliare cu o acoperire in 61 de locatii din America de Nord si in peste 65 de alte tari pe plan mondial. In cifre – peste 8.500 de tranzactii anual, cuprinzand 55 mil mp si evaluate la peste 5,2 miliarde dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri