Dedeman vrea sa isi depaseasca planurile initiale de a construi 50 de magazine la nivel local, iar noua tinta a retailerului bacauan, specializat in comercializarea de solutii pentru casa si gradina, este de a ajunge la 55 de magazine la nivelul intregii tari, cu 11 mai multe decat are in prezent.

"Avem in plan sa inauguram magazine de o dimensiune adaptata oraselor mai mici, iar printre acestea sunt locatii precum Turda, Lugoj, Medias, Sf. Gheorghe si altele. Avem deja doua magazine la Constanta, Timisoara si Iasi , iar in Bacau avem in constructie al doilea magazin. In Brasov, am reusit sa achizitionam terenul necesar si cautam solutii sa amplasam al doilea magazin la Cluj si in Craiova", a declarat Dragos Paval intr-un interviu acordat wall-street.

Seful Dedeman a precizat ca se asteapta ca cele 11 viitoare spatii comerciale din Romania sa fie deschise pe parcursul urmatorilor 2-3 ani.

Fratii Paval se pregatesc sa ia cu asalt pietele europene

Dupa finalizarea procesului de expansiune la nivel local, Dragos Paval sustine ca isi doreste sa acceseze si pietele externe, retailerul deservind si in prezent tari situate in vecinatatea Romaniei, asa cum este cazul Bulgariei, Serbiei, Republicii Moldova sau Ungariei.

“Avem nenumarati clienti din tari precum Bulgaria, Serbia, Ungaria, Republica Moldova care cumpara din magazinele Dedeman situate in proximitatea frontierelor”, a declarat Paval.

La inceputul lunii septembrie, Dedeman a inaugurat cea de-a 44-a locatie a sa din Romania, in Oradea, fiind cu un pas mai aproape de planurile de a testa si pietele internationale. “Oradea este un oras situat la o distanta egala fata de Viena, Praga si Bucuresti, intr-un nod strategic pentru rutele comerciale care asigura schimburile economice dintre vestul si estul continentului european. Odata cu deschiderea acestui magazin, vom fi prezenti in fiecare oras reprezentativ situat in apropierea frontierei de vest a tarii noastre. Cu ajutorul noii tehnologii, sunt premise bune sa ne crestem vanzarile si catre clientii din tarile vecine”, a declarat Dragos Paval, presedinte al Dedeman.

Despre planurile Dedeman in Romania, cand urmeaza sa deschida magazinul din Baneasa de langa IKEA, cel mai mare al retailerului de pana acum si care sunt ambitiile pe pietele externe, aflati dintr-un articol amplu publicat pe Wall-Street PRO.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri