Omul de afaceri Ovidiu Sandor a demarat constructia proiectului multifunctional Isho, care va cuprinde atat o componenta de birouri, cat si una de proiecte rezidentiale, intr-unul dintre cele mai “verzi” proiecte din Romania.

“Vrem sa dezvoltam un proiect multifunctional in Timisoara, ce va cuprinde atat birouri, dar si rezidential – cu servicii complementare necesare. Proiectul de birouri va fi dezvoltat in trei faze, prima dintre acestea urmand sa demareze in prima parte a anului viitor. Proiectul de birouri va avea o structura P+7E, iar prima faza acestuia va presupune dezvoltarea unei suprafete de 16.000 mp, pentru ca in urmatoarele doua faze sa fie adaugati inca 34.000 mp”, a declarat Ovidiu Sandor, proprietarul Mulberry Development, compania care va dezvolta proiectul Isho din centrul Timisoarei.

ISHO Offices face parte din proiectul multifunctional ISHO, care va fi dezvoltat pe terenul de 5,3 hectare amplasat intre bulevardul Take Ionescu si malul raului Bega. Valoarea totala a proiectului ar urma sa se ridice la circa 130 de milioane de euro.

ISHO Offices are la baza experienta a doua proiecte dezvoltate de Mulberry Development - City Business Centre Timisoara si The Office Cluj-Napoca. Realizarea acestui proiect apare intr-un context economic favorabil pentru Timisoara, vizibilitatea si atractivitatea orasului cunoscand o crestere accelerata.

Proiectul dispune de o pozitie centrala in orasul de pe malul raului Bega, fiind situat in imediata vecinatate a centrului istoric, pe principala artera care leaga zona centrala a Timisoarei de aeroport si autostrada. De asemenea, amplasamentul pe malul Begai permite realizarea propriului debarcader, un loc de relaxare care deserveste, in acelasi timp, noua linie de vaporetto.

La final celor trei etape de dezvoltare, ISHO Offices va forma un singur corp, ceea ce va permite suprafete de peste 6.000 mp pe etaj. Etapizarea proiectului si disponibilitatea suprafetelor mari pe acelasi nivel ofera companiilor flexibilitate in utilizarea spatiului.

Ovidiu Sandor pregateste peste 1.200 de apartamente in ansamblul ISHO din Timisoara

Antreprenorul roman planuieste sa dezvolte in imediata apropiere a proiectului de birouri si un spatiu rezidential, format din peste 1.200 de apartamente, intregul ansamblu urmand sa fie finalizat pana in anul 2021.

“Ne asteptam sa finalizam proiectul in urmatorii 3-4 ani, iar intregul proiect multifunctional sa fie finalizat pana in 2021. Vrem sa dezvoltam apartamente pe trei paliere - Parkside, cu vedere spre parc, Riverside- cu vedere spre raul Bega si Supreme – penthouse-uri cu suprafete de 150 – 200 mp", a mai spus Ovidiu Sandor.

Dincolo de birouri si apartamente, ISHO va oferi un centru de conferinte, dar si un spatiu de co-work de tip hub.

“Ansamblul va fi deservit de 2.000 de locuri de parcare, va include o sala de fitness, spa, piscina, dar si un parc de peste 7.500 mp, cu pista de alergat. Proiectul va prevedea amenajarea unor locuri de joaca, va fi deservit de un after-school, dar si de mai multe scoli si gradinite, aflate in proximitate. Isho va fi completat de un supermarket, un centru medical, farmacie, banci si alte functiuni comerciale complementare. Nu in ultimul rand, zona pietonala a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase si alte spatii de socializare si relaxare", a mai adaugat antreprenorul roman.

Compania Mulberry Development este cunoscuta pentru realizarea a doua proiecte majore in cele mai importante orase secundare din Romania - City Business Centre, Timisoara si The Office, Cluj-Napoca. Ambele proiecte au atras firme importante, precum Bosch, Bombardier, SAP, IBM, Deloitte, Mol Romania, Raiffeisen Bank, UniCredit, Betfair sau National Instruments.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri