Prima Shops Oradea, parcul de retail dezvoltat pe bulevardul Decebal, are in prezent prima faza inchiriata in proportie de 100%, iar investitia initiala in proiect s-a ridicat la 12 milioane de euro. Oasis a semnat de curand cu JYSK un contract pentru 1.100 mp, retailerul danez de mobila si accesorii urmand sa deschida magazinul din Oradea in luna august. Ceilalti chiriasi ai primei faze sunt CCC, Takko, Deichman, Pepco, Flanco, Noriel si Intersport. Faza a doua va fi deschisa in toamna acestui an, urmand ca parcul de retail sa insumeze 10.000 mp de spatii moderne pentru comert.

Prima Shops Mangalia a fost inaugurat in vara anului trecut, in vecinatatea hipermarketului Kaufland, galeria fiind inchiriata catre retailerii Deichmann si PEPCO.

„Dezvoltarea celor doua parcuri de retail din Mangalia si Oradea am realizat-o din surse proprii. In contextul imbunatatirii treptate a conditiilor de finantare in piata locala precum si a cresterii sustinute a sectorului de retail, ne-am decis sa refinantam aceasta investitie, urmand sa dam curs unor noi oportunitati de dezvoltare”, explica Klaus Reisenauer, asociat in cadrul Oasis Retail & Development Consulting.