Asmita Group a lansat pe piata un concept unic in Romania, un showroom de apartamente, care ofera posibilitatea potentialilor clienti sa vada si chiar sa se plimbe prin locuintele pe care compania le va construi in urmatorii doi ani.
Showroom-ul, care cuprinde o garsoniera, un apartament cu doua camere si unul cu trei camere, complet mobilate, este unic in tara prin faptul ca da potentialilor clienti posibilitatea de a vizita trei apartamente construite la scara reala si finisate cu materiale din gama oferita de dezvoltator.

"Am simtit nevoia de a arata mai mult decat un simplu showroom cu o macheta, un film, planuri si brosuri. Am vrut sa oferim o experienta unica, aceea de a proba un apartament off-plan pe viu, plimbandu-te prin el, vazandu-i finisajele si posibilitatile de acomodare. Clientii il vad, il masoara si se decid daca este pe gustul lor”, a declarat Atena Tiplic, Senior Residential Consultant Colliers International, agentul exclusiv al proiectului.

Complexul "Asmita Gardens", situat in zona Splaiul Unirii-Calea Vacaresti, va include sapte blocuri-turn, cu 16, 20 si respectiv 24 de etaje, totalizand un numar de 799 de apartamente. Un metru patrat costa in medie 1200-1250 euro + TVA, proiectul urmand a fi livrat in doua etape, prima cu termen in septembrie 2008, iar cea de-a doua in luna mai 2009. Investitia totala se ridica la peste 110 milioane de euro.

Suprafetele locuintelor variaza de la 54 mp (studio) pana la 174 mp (apartament cu 4 camere), penthouse-urile neavand stabilita pana in acest moment compartimentarea. Tinand cont de aceste date, sumele necesare pentru achizitionarea unei locuinte in complexul "Asmita Gardens" pornesc de la 80.000 euro (garsoniera), putand ajunge pana la 250.000 euro (apartament cu 4 camere).

Apartamentele din prima faza a proiectului au fost scoase la vanzare anul trecut, in numai opt luni fiind vandute in proprtie de peste 50%. Cele mai cautate au fost studiourile si apartamentele cu 3 camere, sustin reprezentantii proiectului.

Asmita este parte a grupului Asmita Group, constructor de apartamente pentru clasa de mijloc din India. De la infiintarea in 1985, au fost dezvoltate peste 100 de proiecte, cumuland mai mult de 3.000 de apartamente construite si vandute in Bombay. In prezent, compania deruleaza primul sau proiect in Romania – Asmita Gardens.

Colliers International constituie un parteneriat de companii de consultanta imobiliara ce opereaza in 51 de tari, prin 250 birouri. Principalul partener este Colliers Macaulay Nicolls Inc. (CMN) cu sediul in Vancouver, Canada. Colliers este prezenta pe piata romaneasca de peste zece ani, dezvoltandu-se pe segmentele de birouri, industrial si de spatii comerciale, terenuri si pe cel rezidential.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri