Noul presedinte al COSR, Alin Petrache, a declarat ca nu poate face minuni in cei doi ani ramasi pana la Jocurile Olimpice din 2016, dar este convins ca sportivii romani vor reusi sa obtina medalii la competitia de la Rio de Janeiro.

Petrache a precizat ca are o strategie pe termen lung pe care o va impune ca presedinte al COSR. "Obiectivele pentru Jocurile Olimpice nu s-au schimbat absolut deloc. Vreau sa felicit echipa de spada a Romaniei, avem un aur frumos. Eu spun ca vor veni medalii la Rio, intotdeauna au venit. Cu siguranta vor fi medalii. Eu sunt optimist intotdeauna. E destul de greu, e o functie care implica foarte multa atentie. Nu cred ca au crescut pretentiile si nu cred ca se asteapta cineva la minuni. Alin Petrache nu poate face minuni. Eu am venit cu o strategie pe termen lung. Nu mai putem face lucruri minore, avem nevoie de o strategie pe termen lung", a spus Petrache, potrivit Mediafax.

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a afirmat ca i-a cerut Simonei Halep sa reprezinte Romania la Jocurile Olimpice de la Rio. "Nu am mai vorbit cu Simona Halep in ultima perioada. Inaintea finalei i-am transmis un mesaj, prin care i-am spus sa vina in echipa olimpica. Avem nevoie de asemenea valori. Eu cred ca Simona Halep va participa pentru Romania la Rio. Trebuie sa ne bucuram de ea. Eu cred ca Simona Halep poate deveni numarul unu in doi ani de zile. Eu cred ca ea va fi campioana in urmatoarea perioada", a mai spus Petrache, cu ocazia organizarii crosului national "Ziua Olimpica", in Parcul Tineretului.

Alin Petrache a devenit noul presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), dupa ce a primit 143 de voturi la Adunarea Generala din 29 mai. Fostul sef al COSR Octavian Morariu a demisionat la 15 aprilie. Mandatul lui Alin Petrache, 37 de ani, actualul conducator al Federatiei Romane de Rugby, va fi pana in 2016, an in care ar fi expirat cel al fostului presedinte Octavian Morariu, care a decis sa renunte la sefia COSR pentru a se dedica activitatii din cadrul Comitetului International Olimpic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri