Gafa diplomatica la nivel inalt. Ministrul de Externe al Romaniei, Teodor Melescanu, a sustinut astazi ca ambasadele nu au citit integral Ordonantele de Urgenta si ca, uneori, culeg informatiile “prin mijloace care sunt mai putin ortodoxe”.

Mai mult, Ministrul de Externe sustine ca cei din ambasade nu citesc documentele pentru ca "sunt stufoase".

"Într-o ambasada, cand se da o reactie, nu se citeste un text, se iau dupa presa. De foarte multe ori se întampla si asa - oamenii care lucreaza într-o ambasada culeg informatiile fie prin contacte personale, fie din media, fie prin alte mijloace care sunt mai putin ortodoxe - si se iau decizii pe aceste cunostinte ale lor. Nu ar citi un act normativ cap-cada în majoritatea cazurilor. Nu, stiti ca sunt si stufoase", a declarat Melescanu, scrie Realitatea.net.

Cu alte cuvinte si in traducere libera, Teodor Melescanu a declarat, “pe post”, ca ambasadele nu sunt capabile sa inteleaga o ordonanta de urgenta si/sau nu au pregatirea sau rabdarea necesare de a o face. Este una dintre cele mai mari gafe diplomatice ale Romaniei din ultima perioada.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri