Administratia Nationala de Meteorologie a emis, pentru sambata dupa-amiaza, o avertizare meteo de cod galben de vant puternic pentru zece judete din tara - Cluj, Iasi, Vaslui, Botosani, Galati, Vrancea, Bacau, Neamt, Timis si Caras-Severin.

In judetul Cluj, in zona de munte, vor fi intensificari ale vantului care vor depasi, la rafala, la altitudini de peste 1.500 de metri, 80-90 de km/h si izolat 100 de km/h, potrivit ANM, potrivit News.ro. In judetele Iasi, Vaslui, Botosani, Galati si in zonele joase din Vrancea, Bacau si Neamt, vor fi intensificari locale ale vantului ce vor atinge si depasi, la rafala, 55-60 de km/h.

Si in Caras-Severin si in zona joasa a judetului Timis se vor inregistra intensificari ale vantului ce vor depasi, la rafala, 80-90 de km/h la altitudini de peste 1.800 de metri si vor ajunge la 65-75 de km/h in zona de campie. In judetele Cluj, Iasi, Vaslui, Botosani, Galati, Vrancea, Bacau si Neamt, codul galben de vant puternic este valabil pana la ora 18.00, iar in Timis si Caras-Severin pana la ora 17.00.

Sursa foto: Robert Hoetink / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri