Vremea caniculara se va mentine in Bucuresti pana spre sfarsitul saptamanii viitoare, cand temperaturile vor depasi 35 de grade, iar disconfortul termic mai ales pe timpul noptii va creste, a anuntat Gabriela Bancila, de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Ea a precizat ca, incepand de luni seara, vor putea aparea ploi insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, potrivit News.ro. "Astazi (vineri, n.r.) sunt 38 de grade, sambata, 38-39, dar acest val de caldura va continua si la sfarsitul saptamanii, duminica, pentru ca el sa ramana de interes in zona sudica si in prima parte a saptamanii viitoare. Intensitatea maxima a acestui val de caldura pentru Bucuresti se va concretiza pe parcursul zilei de sambata, pentru ca ulterior, duminica, temperatura maxima sa scada putin, la 37-38", a declarat Gabriela Bancila in cadrul comandamentului de combatere a efectelor caniculei organizat la Primaria Capitalei.

Potrivit meteorologului, vremea se va mentine caniculara si saptamana viitoare, cand temperaturile vor depasi 35 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat si in crestere, mai ales pe timpul noptii.

"Disconfortul termic se va mentine ridicat si la inceputul saptamanii viitoare, pentru ca va creste gradul de umezeala odata cu probabilitatea de aparitie a averselor insotite de intensificari ale vantului, descarcari electrice, incepand de luni seara. Dupa ce a stagnat o masa de aer, probabilitatea pentru intensificari ale vantului care sa provoace pagube e mai mare", a adaugat Gabriela Bancila.

Ea a mai precizat ca valul de caldura se va incheia la sfarsitul saptamanii viitoare, insa partea de sud a tarii, inclusiv Capitala, va iesi ultima de sub influenta acestuia.

Sursa foto: StrandTitan.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri