VentureConnect, program dedicat antreprenorilor din zona IT, tehnologie si on-line, lanseaza seria de intalniri lunare Venture Mentoring. In fiecare luna, un mentor VentureConnect se va intalni cu antreprenorii care au nevoie de raspunsuri si solutii la problemele de business pe care le intampina. Radu Georgescu, Chairman GECAD Group, va participa la prima intalnire din seria Venture Mentoring programata pentru 29 martie.
In fiecare luna, antreprenorii isi pot prezenta proiectul precum si problemele intampinate, primind sfaturi reale in vederea dezvoltarii sustenabile a afacerii.

”Consideram ca este o evolutie normala – VentureConnect a fost de la bun inceput un program gandit pentru cresterea si educarea mediului antreprenorial romanesc, iar Venture Mentoring este solutia prin care venim in sprijinul start-up-urilor care au nevoie de consultanta directa si imediata. Spre deosebire de VentureConnect unde companiile vin sa isi expuna afacerea in fata investitorilor si sa caute finantare, Venture Mentoring dorim sa fie o serie de sesiuni in care sa disecam afaceri ce vor participa mai devreme sau mai tarziu la VentureConnect. Vrem sa canalizam tinerele start-up-uri catre afaceri scalabile, profitabile care sa atraga investitori din Romania sau din afara”, spune Radu Georgescu, Founder & Chairman Gecad Group.

Fiecare intalnire Venture Mentoring este moderata de un membru al board-ului VentureConnect, avand o structura si tematica proprie, in acord cu specialitatea mentorului. In acest fel, toti cei care au nelamuriri si probleme in dezvoltarea proiectelor lor se pot inscrie pentru o intalnire cu caracter educativ si in acelasi timp intr-un mediul placut si degajat.

Prima intalnire isi propune sa aduca in discutie subiecte precum structurarea afacerii, strategie, actionariat, Board of Directors si importanta lui, eCommerce, Internet, software, produsul dezvoltat, piata careia i se adreseaza si care este procesul de finantare, precum si modelul de finantare. In acest fel, antreprenorii care doresc sa discute deschis despre dezvoltarea afacerilor proprii pot veni cu intrebari concrete la intalnirile Venture Mentoring si vor beneficia de consilierea si sprijinul reprezentantilor VentureConnect, dar mai ales de experienta incontestabila a mentorilor.

Prima editie are loc pe 29 martie, incepand cu ora 15.00 si taxa de participare este de 100 de lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri